Probeer gratis het uitgebreide abonnement van NL Waterland

Klik op ‘gratis proberen’ en ontvang jouw unieke code. Voer deze in op de NL Waterland app en je hebt één dag gratis toegang tot alle informatie.

Veilig varen

NL Waterland is dé app voor de Nederlandse binnenwateren. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android telefoons en Ipad en geeft je informatie over de 200 meest romantische steden en dorpen aan de Nederlandse wateren. Met een uitgebreid abonnement van € 39,95 krijg je toegang tot alle informatie op en om het water. Denk hierbij aan SOS noodoproep met directe locatie, actuele vaartechnische informatie, alle jachthavens incl. faciliteiten, de beste restaurants en overnachtingen aan het water en meer.

SOS Noodoproep

Laat hulpdiensten in geval van nood direct weten waar op het water je je bevindt met de SOS Noodoproep functie.

Deze functie geeft jouw coördinaten weer en geeft je de mogelijkheid direct te bellen met 112

Vaartechnische informatie

Op de app vindt je de meest actuele vaartechnische informatie van de Nederlandse binnenwateren.

  • Waterdieptes
  • Betonningen
  • Bruggen en sluizen
  • Lig- of aanlegplaatsen
  • Jachthavens
  • Trailerhellingen
  • Brandstofpunten

Jachthavens incl. faciliteiten

Voor je een jachthaven binnenvaart is het handig te weten welke faciliteiten wel en niet aanwezig. Aan de hand van een overzicht toont de NL Waterland app je direct alle faciliteiten van de verschillende jachthavens incl. link naar het telefoonnummer of de website.

Bruggen en sluizen incl. openingstijden

Sta nooit meer voor een gesloten brug of sluis. De app toont je de openingstijden van alle bruggen en sluizen in Nederland. Maar indien bekend ook marifoonkanaal en telefoonnummer.

Stedeninformatie

Nederland kent ruim 430 steden en dorpen aan de Nederlandse wateren. NL Waterland heeft de 200 mooiste voor je geselecteerd en beschreven op de NL Waterland app. Lees wat een stad of dorp bijzonder maak, bezoek de website of bekijk de evenementenkalender.

Cultuur en activiteiten

Ontdek met de NL Waterland app ook wat er allemaal te doen is rondom het water. De app toont je de leukste activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een museum, maar ook een kinderboerderij.

Restaurants en overnachtingen

Ontdek de beste restaurants en overnachtingen aan het water waar je je boot kunt aanleggen. Ideaal voor het onderbreken van jouw vaartocht.

GPS

De NL Waterland app werkt op basis van GPS. Hierdoor zie je altijd waar je je bevindt en kan je gemakkelijk navigeren.

Locatie markeren

Markeer jouw locatie op de app gemakkelijk door de locatie enkel seconden in te drukken. Door middel van het pop-up scherm kan jij 1. feedback geven over jouw locatie of deze delen.

Onze verkooppunten

Koop je de NL Waterland overzichtskaart van de Nederlandse wateren bij één van onze verkooppunten, dan krijg je app erbij cadeau.

De KAART + APP is verkrijgbaar voor 39,95,-*
*12 maanden abonnement