VEILIGE WATERRECREATIE
OOK IN UW GEMEENTE

Wat
NL Waterland start dit jaar in Nederlandse watersteden een campagne ter bevordering van veilige en verantwoorde waterrecreatie.

Waarom
Dit is belangrijk, omdat er steeds meer boten verhuurd worden. De kennis en ervaring van de huurders is niet altijd even toereikend. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken.

Hoe
In samenwerking met diverse instanties en overheden is de NL Waterland app ontwikkeld ter bevordering veilig en verantwoord varen. Om deze app te promoten kunnen organisaties gratis dagcodes verstrekken.


WAT MAAKT DEZE APP UNIEK?


VIER STAPPENPLAN

VOORBEELD CASE
P.A. v/d Laan Jacht- en Scheepswerf

Voor het promoten van veilig en verantwoord hebben we in samenwerking met P.A. v/d Laan Jacht- en Scheepswerf een vier stappenplan ontwikkeld.

Meer informatie
Veilig Varen met v.d. Laan

STAP 1
AANBIEDEN

Bied bezoekers een gratis dagcode aan. Gebruik hiervoor posters en actiekaartjes ter promotie. Deze stellen wij kosteloos ter beschikking.

Poster-A3-NL-Waterland-van-der-Laan

STAP 2
LANDEN

Na het scannen van de QR code landen jullie klanten op een speciaal voor jullie gemaakte GRATIS landingspagina. Hier kunnen zij een gratis dagcode aanvragen.

Meer informatie

Veilig Varen met v.d. Laan

STAP 3:
DAGCODE

Bezoekers van jullie stad ontvangen direct per sms een gratis dagcode (voldoet aan strenge AVG privacywetgeving).

STAP 4:
VEILIG & VERANTWOORD VAARPAKKET

De NL Waterland app kan gratis worden gedownload in de App Store of Google Play Store. Om toegang te krijgen tot alle veiligheidsfuncties, vaartechnische en recreatieve informatie is een activatiecode nodig. Deze code verkrijgt men cadeau bij aanschaf van Veilig & Verantwoord Vaarpakket ad € 24,95. Dit pakket kan op basis van consignatie of wederverkoop aangeboden worden.

Meer informatie zie:
Voorbeeld P.A. v/d Laan Jacht- en Scheepswerf

WATERROUTEKAART

De Waterroutekaart Nederland is een unieke waterkaart met alle waterroutepunten van Nederland.

Met deze kaart kan iedereen eenvoudig zelf zijn eigen vaarroute plannen.

Ideaal in combinatie met de Stedengids te gebruiken.

Alle hoofdwaterwegen zijn gemarkeerd met een kleur die de doorvaarthoogte aangeeft.

SERVICECODE VOOR MEDEWERKERS

Voor eigen gebruik en medewerkers stellen wij servicecodes ter beschikking. Desgewenst geven wij uitleg en een korte verkooptraining. Informeer naar de mogelijkheden.